Werkplekbeheer

Werkplekbeheer. Een nieuw kantoor, nieuwe collega, of is uw werkplek gewoon toe aan een nieuwe opzet? Het opstellen van een volledig ingerichte werkplek kan een hele opgave zijn. Onze snelle werkplekbeheerders staan voor u klaar om u te helpen en daar waar nodig te ondersteunen! MediaMere is in staat om efficiënt en veilig systemen te installeren, verhuizen, of aan te passen en helpt u graag verder om uw werkplek zo optimaal mogelijk te maken.

 

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is het inrichten, opstellen, en ook het beheren van werkplekken en het onderhouden hiervan. Hierin heeft u veel keuze; denk aan applicaties, apparaten, en hard- en software. Heeft u liever Windows 7, 8, of toch 10? Wilt u op iedere werkplek een eigen printer, of gaat iedereen dezelfde printer gebruiken? Onze werkplekbeheerders bespreken de opties en de voor- en nadelen van verschillende mogelijkheden om zo de beste werkplekken te creëren, geheel naar uw eigen wens.

 

Onze werkplekcoördinatoren bieden u een optimaal werkende omgeving, compleet met netwerk- en systeembeheer. We bewaken de werkplekken actief en zijn in staat om problemen te ontdekken voordat deze een gevaar vormen voor de workflow van de medewerkers van uw bedrijf. Door onderhoud wordt voorkomen dat een werkplek langzaam wordt en de productiviteit van werknemers beïnvloed. We kunnen de werkplekken op afstand beheren en ook preventief onderhoud uitvoeren zonder dat daar last van ondervonden wordt, maar soms is het noodzakelijk dat wij op locatie langskomen. In dat geval checken we alle aanwezige werkplekken op snelheid, beveiliging, en updates.