Online Marketing training Test

Online Marketing training

Van de vergroting van naamsbekendheid tot een stijging in de omzet; online marketing is essentieel voor uw merk of bedrijf. Met de effectieve inzet van online marketing, creëert u een legio aan groeimogelijkheden. Maar online marketing leert u niet zomaar. Het is een ontzettend breed en veelomvattend onderwerp. MediaMere behandelt tijdens de training ‘online marketing’ daarom van elk onderdeel het belangrijkste. Tijdens deze training leert u onder andere een goede aanpak te schrijven met een concreet plan.
Onze training biedt de perfecte basis om online succes te boeken en maximaal rendement uit uw website te behalen. Middelen als zoekmachinemarketing, sociale media, microsites en advertentiecampagnes komen aan bod om een volledig beeld te geven van de mogelijkheden en de do’s en don’ts van online marketing. Zo is het correct adverteren van een website een must voor elke online marketeer, maar gaan de meeste bedrijven juist hier de fout in.

 

Tijdens deze training van MediaMere leren de deelnemers hoe de marketingpositie van een website vergroot kan worden. Dit wordt gedaan aan de hand van bewezen methoden, voorbeelden en door zelf praktisch aan de slag te gaan. De verschillende onderwerpen die aan bod komen in de training, zijn:

 

✓ De definitie en onderdelen van online marketing.
Verschillende vormen van online marketing en de toepassing hiervan.
 Het opzetten van een online marketingplan.
Nuttig in te zetten tactieken met betrekking tot online marketing.
 Het gebruik van affilatie en display adds.

MediaMere biedt deze training aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het inzetten van online marketing. Het duurt vier tot vijf uur en na afloop ontvangt u een certificaat. Dus bent u een marketingmedewerker van een groot bedrijf, ondernemer of gewoon nieuwsgierig naar alle ins en outs van online marketing? Vraag vandaag nog een training aan!

Wat komt er aan bod in de training?

Wat is online marketing en waar bestaat het uit?
 Welke vormen van online marketing zijn er?
 Hoe zet ik zelf een online marketing plan op?
Welke tactieken kan ik inzetten?
Affiliatie en display adds

Voor wie is deze training geschikt?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het inzetten van online marketing

Duur van deze training

4 tot 5 uur

Wat ontvang je na afloop?

Een certificaat