Social Media

Wat hebben wij mogen doen voor

onze klanten?

Onderstaand een kleine selectie van onze social media projecten waar wij ontzettend trots op zijn.

Onze klanten

WarnerBros

Warner Bros

Naast dat het verantwoordelijk is voor veel van onze favoriete series in Nederland, is Warner Bros ook nog eens één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Warner Bros wordt ook als merknaam gebruikt door verschillende pretparken verdeeld over de hele wereld.

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf heeft een compleet aanbod in onder andere verzekeringen, pensioenen, hypotheken en beleggingen.

Esso

Esso is onderdeel van ExxonMobil en is een Amerikaanse olieproducent. Het tankbedrijf is ontstaan uit de opsplitsing van Standard Oil en is tegenwoordig één van de grootste oliemaatschappijen ter wereld.

De nieuwe bibliotheek

De nieuwe bibliotheek Almere is een verzameling van openbare bibliotheken in Almere. Deze bestaan uit vier vestigingen (Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten en Almere Poort).

LEGO World

LEGO World is hét jaarlijkse evenement waarbij jonge en oude mensen met een liefde voor kleine bouwsteentjes hun hart kunnen ophalen.

Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen met een online supermarkt, bezorgservice en meer dan 150 filialen door het hele land.

Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis in Almere is het grootste ziekenhuis van de provincie Flevoland. Het ziekenhuis biedt primaire zorg aan alle inwoners van Almere en secundair specialistische faciliteiten aan de inwoners eromheen.

Rabobank

Rabobank Almere biedt een volledige dienstverlening aan op het gebied van betalen, sparen, beleggen, hypotheken en verzekeren. In Almere zitten vier vestigingen van de Rabobank.

Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij is de nieuwe naam achter zeven bekende kansspelen. Ze steekt haar opbrengst in de Nederlandse samenleving en zorgt ervoor dat een groot deel hiervan ten goede komt aan sport en goede doelen voor lichaamsbeweging en gezondheid.

Medi-Mere

Medi-Mere is een huisartsenpraktijk in Almere. Medi-Mere heeft drie belangrijke pijlers: klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze wilt het bedrijf hoog houden in de praktijkvoering. Daarnaast staat het bedrijf borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt.

Pathe

Pathé is een keten van bioscopen in Nederland. Pathé heeft bioscopen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

Efteling

De Efteling is een Nederlands pretpark in Kaatsheuvel (in de buurt van Noord-Brabant). De Efteling is één van de grootste pretparken in Europa. Het is het hele jaar geopend en heeft veel bekende attracties.

Tele2

Tele2 is van oorsprong een Zweedse telecomaanbieder en levert zowel vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten aan klanten.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft is een Nederlandse universiteit opgericht in 1864 als Polytechnische school. In 1905 kreeg het de naam Technische Hoogeschool Delft en anno 2013 heeft de TU Delft 8 faculteiten die in totaal 15 bachelor-opleidingen en 39 master-opleidingen aanbieden.

Almere City Marketing

Almere City Marketing zorgt voor de promotie van de stad Almere. Het bedrijf organiseert activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de toekomstvisie van de stad. Wij vinden dat Almere een jonge en bruisende stad is.

TEVA Nederland

TEVA Nederland is onderdeel van het internationale farmaceutische bedrijf TEVA Pharmaceuticals. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van medicijnen en grondstoffen.

Roche

Roche is een pionier in de gezondheidszorg. Roche investeert in vooruitgang in de medische wetenschap door onderzoek te doen naar onder andere geneesmiddelen en therapieën. Het bedrijf is wereldwijd actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 90.000 medewerkers en bestaat ruim 120 jaar.

Almere City Marketing

Almere City Marketing zorgt voor de promotie van de stad Almere. Het bedrijf organiseert activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de toekomstvisie van de stad. Wij vinden dat Almere een jonge en bruisende stad is.