Samenwerken

Samenwerken

Bij MediaMere geloven wij in langdurige relaties met onze partners en hechten wij veel waarde aan een sterke en soepele samenwerking. Partners zijn voor ons enorm belangrijk en vormen een belangrijke schakel om snel te kunnen handelen.
Middels het MediaMere Partner Netwerk brengen wij de meest innovatieve marketingoplossingen op het gebied van technologie bij elkaar om unieke, op maat gerichte oplossingen aan te kunnen leveren bij klanten.

 

Door onze marketingtechnische capaciteiten te combineren met de kennis van onze klanten en partners kunnen wij passende oplossingen aanbieden die kunnen voorzien in de behoeften van klanten in elke sector of branche.

 

Reseller partner
Een reseller of wederverkoper is een bedrijf of persoon die goederen of diensten van andere bedrijven aanbiedt, verkoopt, of verhuurt. Resellers kopen goederen of diensten met de bedoeling deze door te verkopen, in plaats van consumeren of gebruiken.

 

Referral partner
Een referral of doorverwijzing is een manier van het werven van potentiële klanten door een persoon of bedrijf jouw dienst of bedrijf aan te laten raden.

 

Solution partner
Een solution partner deelt kennis, middelen, en (vak)expertise met een bedrijf om de klanten hiervan oplossingen op maat aan te bieden en zodanig de klantenservice van een bedrijf te verscherpen.