Winkelcentrum Alphen aan de Rijn

Wat hebben

wij mogen doen?

Promotieteam
Greenscreenfotografie
Fotografie

Over Winkelcentrum Alphen aan de Rijn

Winkelcentrum Alphen aan de Rijn de Aarhof is een van de grootste winkelcentra in Alpen aan de Rijn. Winkelcentrum de Aarhof is een winkelcentrum met verschillende soorten winkels en doet veel aan activiteiten.

 

Onze oplossing

Greenscreen Events heeft een greenscreen-set opgebouwd waarbij bezoekers op de foto konden met een achtergrond naar keuze. De promotie duurde 2 dagen en was in winkelcentrum de Aarhof.

 

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten