The Aviation Factory

Wat hebben

wij mogen doen?

Promotieteam
Greenscreenfotografie
Fotografie

Wat maakt deze case bijzonder?

Het project van The Aviation Factory vond plaats op luchthaven Antwerpen.

 

Over The Aviation Factory

The Aviation Factory is een Belgisch bedrijf dat zich focust op privé vluchten, private jets en gepersonaliseerde vluchten. Voor sportteams, evenementen, diplomaten, de overheid, bands of zomaar voor de lol; The Aviation Factory zorgt ervoor dat men kan vliegen vanaf iedere bestemming naar iedere bestemming. Comfort, flexibiliteit en verwennen staan bij The Aviation Factory hoog in het vaandel.

 

Onze oplossing

Om tijdens de Belgische Luchtvaartdagen extra op te vallen, heeft The Aviation Factory gebruik gemaakt van onze Greenscreen fotografie services. Om bezoekers gemakkelijker aan te spreken kregen zij een bod om gratis foto’s te laten maken met een achtergrond naar keuze. Terwijl de bezoekers wachtten op de printjes, kon The Aviation Factory hen gemakkelijk benaderen voor een gesprek.

De uitdaging

De vorige website van Medi-Mere was ontzettend complex. Patiënten konden niet altijd duidelijk en snel de informatie vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat de website eenvoudiger in gebruik was. Daarnaast hebben wij geholpen met het promoten van het bedrijf in de regio Almere middels social media marketing en promotieteams in het stadshart van Almere.

 

Onze oplossing

Wij hebben op de website een analyse losgelaten, waardoor de website nu voor bezoekers toegankelijker is geworden. Verder hebben wij structureel gekeken waar processen op het gebied van promotie verbeterd konden worden.

Quote open

Ik zou MediaMere zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Sterker nog, mijn zus heeft inmiddels ook haar bedrijfswebsite laten verzorgen door MediaMere. Ik ben uiterst tevreden. Alles kan in principe, enthousiasme, meedenkend, op de hoogte van nieuwe IT ontwikkelingen. Goede reacties ( en snel) op mailverkeer. Deze mannen geven ons energie! Ondersteuning van Social Media wordt perfect gedaan. Vooral deze waanzinnig goede manier van ondersteuning en stimulering volhouden. Wij zijn heel blij met MediaMere.

 

Han van de Steeg – Medi-Mere 

Quote sluiten