Sporten bij fit20 Almere

Sporten bij fit20 Almere

Fit blijven door 20 minuten per week te sporten: voor velen van ons klinkt het te mooi om waard te zijn. Maar het kan! En het werkt ook echt! Dankzij de intensieve, enthousiaste begeleiding van Gerda en Paul van fit20 Almere is sporten in een drukke sportschool voor ons verleden tijd.

Bij fit20 Almere is er geen noodzaak om een sporttas met kleding mee te sleuren en wordt er geen tijd verspild aan douchen en omkleden. Dankzij de speciaal gekoelde omgevingstemperatuur transpireer je niet en kan je dus je gewone kleding aanhouden. Hierdoor zijn de lessen makkelijk inpasbaar in de werkdag.
Sporten bij fit20 Almere betekent persoonlijke aandacht: je traint in alle privacy en rust, zonder afleiding van muziek of andere mensen. De personal trainer moedigt je aan, houdt alles bij en richt zich helemaal op jou. Indien je liever een vaste trainingspartner hebt, kan dat ook: je traint één op één of één op twee. De keuze is aan jou! En dankzij de wekelijkse vaste afspraak heb je gelijk een stok achter de deur en wordt sporten snel onderdeel van je wekelijkse routine.

 

De trainers van fit20 Almere zijn opgeleid en gecertificeerd binnen de fit20 Almere Academy. Zij stellen de apparaten voor je in en bepalen wekelijks welke spiergroepen er getraind worden. Daarnaast letten zij op je tempo en de uitvoering. Je personal trainer weet precies hoe ver je kan gaan en pusht je om daar nog even overheen te gaan. Ze houden rekening met je fitheid, je beperkingen en je klachten. De persoonlijke aandacht, die je tijdens je gehele training krijgt, is erg motiverend en zorgt ervoor dat wij elke week weer terugkomen!

 

Ben je ook enthousiast geworden over fit20 Almere? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingstraining.

fit20 Almere locaties

fit20 Almere WTC
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
(036) 82 00 276

fit20 Almere
Transistorstraat 71-D
1322 CK Almere
(036) 82 00 276