WhatsApp Web is nu ook beschikbaar voor de iOS-gebruikers

Eindelijk is het zover. De populaire berichtendienst WhatsApp is eindelijk bereikbaar via het web met iOS. De webdienst werkt exact hetzelfde als op Android en Windows Phone. Je moet eerst naar web.whatsapp om een QR-code te scannen met jouw mobiele telefoon. Dan wordt de telefoon gesynchroniseerd met het browser. Vanuit het browser kan je dan (groeps)gesprekken voeren.

Sinds januari 2015 is WhatsApp Web beschikbaar voor Android-telefoons. Het was voor de makers alleen een stuk complexer om de software te schrijven voor iOS. Uiteindelijk is dit goed gekomen en kunnen de iPhone gebruikers mooi gebruik maken van WhatsApp via het web.

Handig voor snel communiceren met klanten
Verder is dit vernieuwde communicatiemiddel ontzettend handig om in te zetten voor het helpen van klanten. Via de berichtendienst is het mogelijk om snel klanten te informeren en kunnen klanten vragen stellen.

Let op!
Belangrijk om te weten is dat je de applicatie WhatsApp niet moet afsluiten op de mobiele telefoon. WhatsApp moet op de achtergrond blijven werken. Daarnaast moet het toestel op hetzelfde netwerk als de computer zitten.