Wat is Sampling?

Het is lastig om een nieuw product of nieuwe dienst in te beelden, wanneer er geen daadwerkelijk beeld daarvan wordt voorgeschoteld. 

Een merk gaat pas echt leven wanneer deze voor de doelgroep tastbaar is. En daarom zijn wij begonnen met het aanbieden van Sampling. Sampling is namelijk de perfecte manier om je product leven in te blazen en onder de aandacht te brengen, ook bij mensen die niet binnen de doelgroep passen. Door een product in klein proef formaat weg te geven, blijft zowel het merk als het product beter hangen bij de doelgroep.

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van de Nederlanders deze manier van promoten waardeert. Sampling is namelijk een manier om op vriendelijke, open wijze een product of dienst aan te bieden zonder de klant tot kopen te dwingen. En juist de associatie tussen vriendelijkheid en vertrouwen en jouw merk is belangrijk. Zo komt hetzelfde gevoel namelijk terug wanneer een klant het merk weer tegenkomt, wat de kans op aanschaf van het werkelijke product vergroot.

Er bestaan verschillende manieren van Sampling en daarom kijken wij samen met jou naar de beste strategie. Samen met onze promoteams zorgen wij ervoor dat jouw merk, product of dienst een succes wordt.