Veel interesse door studenten in de diensten en producten van MediaMere

Vanmiddag was het een waardevolle en een druk bezochte editie van het Comakership Meetingpoint bij Windesheim Flevoland. Positieve reacties op onze comakers. De eerste studenten hebben al contact met ons opgenomen voor zowel een comaker als een stageplaats.

Tijdens het Comaker Meetingpoint bij Windesheim Flevoland was het druk bij de stand van MediaMere. Veel studenten waren zeer geïnteresseerd in onze diensten en producten.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten voorop lopen in de branches, waarin zij actief zijn; is het noodzakelijk om voor vernieuwing te zorgen. Wie weten als geen ander de laatste ontwikkelingen op technisch gebied? Ja dat zijn de studenten. Vandaar dat wij een nauwe samenwerking hebben met de studenten van Windesheim Flevoland.

Dankzij ons kantoor is het mogelijk om een stageplaats te bieden. De eerste studenten hebben al contact met ons opgenomen voor zowel een comaker als een stageplaats. Wij kijken uit naar een leuke samenwerking!

Onderstaande foto is gemaakt door onze huisfotograaf Mona van MonaVid. Zij is een enthousiaste klant bij MediaMere en daar zijn wij trots op.
https://www.mediamere.com/fileadmin/Images/MediaMere/Nieuws/09-12-2014ComakersWindesheimFlevoland.jpg