Uitnodiging voor de netwerkbijeenkomst van BNI Samuel Morse te Almere

Graag wil ik u uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst van BNI Samuel Morse te Almere. Elke week komen 30 ondernemers bij elkaar om met elkaar te netwerken. Het is een succesvolle methode van ‘mond-tot-mond’ reclame. U leert nieuwe mensen ontmoeten en wellicht houdt u er wel waardevolle contacten aan over.

Vanaf 6.30 uur wordt u verwelkomd met koffie en thee. Daarna wordt gezamenlijk van het ontbijt genoten. Net als elke netwerkbijeenkomst van BNI is er tot 9.30 uur gelegenheid tot netwerken.

BNI is een zakelijke en professionele netwerkorganisatie die primair tot doel heeft om hoogwaardige zakelijke aanbevelingen te genereren voor elkaar. BNI is ’s werelds meest succesvolle organisatie in haar soort, met meer dan 5500 actieve groepen.

Op de netwerkbijeenkomst, kunt u meer te weten komen over de organisatie en de kracht van het BNI netwerk. Wellicht is het ook voor u interessant om in een groep deel te nemen en zo uw netwerk te verrijken met een groep mensen die omzet op basis van zakelijke aanbevelingen voor u kan genereren. Daarnaast organiseert het BNI de nodige cursussen.

Een belangrijk principe van het BNI is dat slechts één persoon per beroepsgroep in een ondernemersgroep participeert. Nadat u lid bent geworden krijgt u dus alle aanbevelingen voor uw beroepsgroep, omdat geen van uw concurrenten in dezelfde groep meedoet! U kunt er meer over lezen op www.bni.eu. BNI Samuel Morse is op dit moment nog op zoek naar diverse beroepsgroepen.

Het aantal zitplaatsen is beperkt; dus laat mij alstublieft even weten of u van plan bent te komen. Ook bij vragen of indien u zakenrelaties wilt meenemen graag even een mail naar m.devries@mediamere.com of telefoon +31 (0)36 260 2000.

Met vriendelijke groet,

Martijn de Vries
Directeur en eigenaar
MediaMere Entertainment en Internet Solutions

P.S. Vergeet niet om een ruime hoeveelheid visitekaartjes mee te nemen om uit te delen.