Sportieve deelname aan de Dam tot Dam@Ally edition!

Zaterdag 19 september 2020 zou het weer zo ver zijn. De Dam tot Dam Loop! Door het Coronavirus kon het dit jaar helaas niet doorgaan. De organisatie kwam wel met een Home Edition, een goed alternatief als je het aan ons vraagt. Dam tot Dam@Ally edition een hardlooproute van 16,1 kilometer, net zoals de echte Dam tot Dam loop.

Franco Achtien (ook bekend van Oppidum onze klant) nam de organisatie van de home edition op zich. Martijn de Vries van MediaMere deed ook mee en zette samen met Franco de avond van tevoren het parcours uit. In totaal deden er 10 hardlopers en 8 fietsers mee.

De deelnemers startte bij restaurant de Kapitein (ook klant van MediaMere) daar konden zij hun spullen achterlaten. De finish was ook bij restaurant de Kapitein, daar hebben zij nog een drankje gedronken.

Alle deelnemers trainden individueel, wel hadden zij een groepsapp waarin iedereen elkaar op de hoogte hield hoe de trainingen verliepen en andere informatie. Het was leuk om de home edition te organiseren in Almere, het was een geslaagde dag!