Social Media Workshop – Online zakendoen en communiceren anno 2014

Het is tegenwoordig hot en happening: de social media ofwel de emerging media. Veel sociale netwerksites richten zich vooral op vermaak, maar wat veel mensen niet weten is dat de sociale media heel goed gebruikt kunnen worden voor commerciële doeleinden.

Niemand kan er meer omheen: de sociale media ofwel de emerging media. Een sociale netwerksite is een website waarop gebruikers een profiel moeten aanmaken waarmee ze kunnen koppelen aan profielen van anderen binnen de website. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, LinkedIn, MySpace of Netlog. Veel sociale netwerksites richten zich op vermaak. Maar sociale media zijn ook uitstekend voor commerciële doeleinden.

Workshop
Deze workshop is speciaal bestemd voor degene die nu willen doorpakken met hun website, webshop, Twitter, Facebook en LinkedIn om zo meer bezoekers (in webtaal: traffic) te krijgen naar uw webwinkel en/of website. De webwinkel en/of website wordt ook uitgebreid geanalyseerd en besproken. U krijgt veel tips. Mocht u nog niets hebben ingericht op het gebied van social media, dan wordt u geholpen om de eerste stappen/instellingen goed te zetten. 

Meer informatie over de sociale netwerken? Neem dan contact met ons op.