Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization

Wanneer er gezocht wordt op een bepaalde term komen een aantal websites eigenlijk altijd bovenaan te staan. Dit heeft te maken met de manier waarop de zoekmachine de website scant en indexeert. Voldoet een website aan de eisen die Google stelt? Dan gaat de website omhoog in de resultaten. Missen er onderdelen? Dan valt een website al snel weg tussen de miljoenen websites die wereldwijd online staan. De kunst van het optimaal laten indexeren van een website heet Search Engine Optimization

Search Engine Optimization focust zich simpel gezegd op drie onderdelen: techniek, content en autoriteit. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld om titel tags, keywords, word count, coding, structuur, opbouw, laadsnelheid, backlinks en internal linking. Het optimaliseren van alle onderdelen is een tijdrovende klus en dient zorgvuldig te worden gedaan. MediaMere biedt de mogelijkheid om eerst een analyse te laten maken van de huidige stand van zaken, waarna uw wensen en doelstellingen worden besproken. We kijken naar wat haalbaar is en welke aanpassingen nodig zijn om dit te realiseren.

Onze webdevelopers en content creators zijn helden als het aankomt op SEO en werken nauw samen om een zo gunstig mogelijke positie op Google te realiseren. Zij weten als geen ander hoe zij een website kunnen ontwikkelen en teksten kunnen schrijven die gemakkelijker geïndexeerd kunnen worden door zoekmachines. Daarnaast zijn zij altijd up-to-date met de laatste eisen en ontwikkelingen, waardoor uw website altijd voldoet aan de gevraagde eisen van Google.