Onze nieuwe website! Wat vindt u ervan?

In de lente van 2020 ontstond het idee om een nieuwe website voor MediaMere te ontwikkelen. Onze eigen corporate website was toe aan een vernieuwde uitstraling welke volledig past bij de stijl die wij willen uitstralen. Hiermee moet informatie makkelijker toegankelijk worden voor bestaande en nieuwe klanten.
De eerste opzet is begin augustus 2020 opgeleverd en staat nu online. In de loop van de komende maanden zal deze aangevuld worden met extra informatie over de producten en diverse artikelen over specifieke gebruikersvragen.

Zo vroegen wij de medewerkers van MediaMere wat zij van de nieuwe website vinden. Er werd gezegd dat de website nu een modernere en frissere uitstraling heeft. Verder heeft de pagina projectcases nu meer uitstraling, wat leidt tot verder lezen. Ook is het menu verbeterd, er zijn meer bewegende elementen aan de website toegevoegd en ook zijn er meer foto’s toegevoegd waarbij u een kleine impressie krijgt van de binnenkant van het bedrijf.

De vorige website had veel informatie op de voorpagina, er stonden zoveel opties dat u niet wist welke optie u moest kiezen. Op de nieuwe website hebben wij nu een aparte overzichtspagina waar u alles in kan vinden. Kortom, de nieuwe website is veel eenvoudiger in gebruik!

Wij zijn ook heel benieuwd naar uw mening over onze website. U kunt uw mening met ons delen door hier een tip in te sturen: https://www.mediamere.com/contact/tip/.