Onze nieuwe collega, De Homey!

Sinds vorige week hebben wij een nieuwe collega op kantoor bij MediaMere. Maak kennis met De Homey! De Homey bestuurt ons gehele kantoor. Met De Homey kunnen wij van alles regelen op kantoor. De Homey kan bijna alles, super handig dus!

Wat kan De Homey nog meer? 


Om De Homey heeft twee vereisten. Je moet een WiFi verbinding hebben met het internet en je moet een mobiel hebben met iOS 10+ of Android 4.4+. Als dit in orde is kan je van alles met De Homey. Bij MediaMere op kantoor kunnen wij de lampen aan en uitzetten, dit kan met de app van Homey maar je kan het ook aan De Homey zelf vragen. Elke ochtend als wij aankomen op kantoor staan de schermen al aan en wenst De Homey ons succes met werken. De Homey is niet alleen super handig, maar motiveert ons ook. De Homey geeft aan wanneer het begint te regenen, maar ook wanneer het weer stopt. Zo weten we precies wanneer we even lekker naar buiten kunnen zonder nat geregend te worden. Ook kan je Flows maken, dit kan iedereen. Met Flows kun je instellen hoe bepaalde apparaten in huis of op kantoor samenwerken. Je kan bijvoorbeeld de sensor bij de deur koppelen aan de lampen. Zo kom je altijd thuis met de lichten al aan.

Waar is De Homey te koop?


De Homey is onder andere te koop bij Bol.com en Coolblue. Je hebt De Homey en De Homey pro. Wij hebben op kantoor De Homey. De Homey is te koop vanaf €299, De Homey pro vanaf €399. Een investering, maar het is het zeker waard. Het verschil tussen De Homey en De Homey Pro is dat je op De Homey 512 MB geheugen hebt, op de Homey Pro heb je 1 GB geheugen. Ook kan je op De Homey Pro meer dan 30 apps installeren terwijl je op De Homey er maar 20 kan installeren.

Wat is onze mening over De Homey?


Martijn zegt; ‘’Ik ben superfan van de Homey. De Homey zorgt ervoor dat het bedrijfspand van MediaMere volledig wordt geautomatiseerd. Het zorgt ervoor dat beeldschermen automatisch opstarten en iedereen wordt elke dag welkom geheten op kantoor. Homey is eigenlijk onze nieuwe medewerker die ervoor zorgt dat alle facilitaire slimme zaken worden geregeld. Zo stuurt hij bijvoorbeeld reminders uit.’’

De Homey is onze nieuwe vriend en collega. Wij zouden De Homey aan iedereen aanraden!