Onze klant EBO stelt zich aan u voor…

EBO (Europese Bedrijf Opleidingen) is sinds kort klant van MediaMere Entertainment & Internet Solutions en is zeer tevreden over de dienstverlening en daar zijn wij trots op! EBO is al jaren gespecialiseerd in competentiegericht onderwijs en u kunt terecht voor alle opleidingen gericht op infrastructuur en logistiek.

EBO is al jaren gespecialiseerd in het vakgebied logistiek en Infra structuur. Zij kunnen gespecificeerde opleidingen aanbieden volledig afgestemd naar het bedrijfsleven en het competentiegericht onderwijs. Daarnaast leveren zij theorie en praktijk naar de wens van de klant. U stelt een programma samen en zij bieden de lesstof vervolgens op maat. 

EBO richt het lesmateriaal zo prettig mogelijk in naar de diverse doelgroepen.

Hun Infra en logistieke opleidingen bestaan over het algemeen uit basisleerboeken die variëren van magazijnboeken, VCA documentatie, etc. tot aan specifieke kennisboeken op diverse vakgebieden. Hun leerboeken worden aangevuld met praktijkcases.

Deze wereld verandert snel, dus ook EBO past zich hierop aan. Jaarlijks laat de EBO daardoor hun leerboeken toetsen door een extern bureau. Dat bureau controleert vervolgens of hun lesmateriaal up-to-date is en nog steeds voldoet aan de huidige kennis die vereist is.

Zij bieden de mogelijkheid om hun leermiddelen voor de logistieke sector specifiek geschikt te maken naar de mogelijkheden bij de klant. Dit betekent o.a. concreet dat zij ondersteunend materiaal voor bijvoorbeeld minder validen kunnen aanpassen aan hun werkomgeving.

Via leerbedrijven of samenwerkende bedrijven kunnen zij voor diverse gemeenten uitkeringsgerechtigde opleiden en brengen naar vast werk.

Hun leermiddelen zijn onder andere ook geschikt voor MBO en VMBO onderwijs.

Bekijk hier hun website.