Onze klant ACB-Caravans stelt zich aan u voor…

ACB-Caravans is al jaren trouwe kant van MediaMere Entertainment & Internet Solutions. Wij zijn trots op ACB-Caravans! Het gespecialiseerde caravanbedrijf in Almere verkoopt onder andere caravans, tenten en alles wat u nodig heeft om met een goed gevoel op vakantie te gaan!

ACB-Caravans is een jong dynamisch familie bedrijf en gespecialiseerd in vier segmenten:

  • Verkoop van caravans en tenten;
  • Onderhoud / schadeherstel van caravans, campers, vouwwagens en trailers;
  • Outdoor – backpacken, wandelen, nordick walking, kamperen (shop van 2500m2 mtr);
  • Verkoopvuurwerk.

Ook zijn zij dealer van Burstner, LMC caravans en gezins, bijzet en voortenten. Beide merken vele modellen op show en kom onze nieuwe entresol bekijken met een grote keuze aan tenten, zelfs opblaasbare (voor)tenten!

In hun werkplaats bieden zij u onderhoud, schadeherstel maar ook kunt u bij ACB-Caravans terecht voor op- of inbouw van bijvoorbeeld, movers, sat.systemen en airco’s. Zij werken samen met alle stallingen in de buitenvaart, met ophaal/breng service. In hun outdoor hoek vindt u ruime keuze in schoenen met topmerken zoals Lowa, Teva, Gri en ook voor uw stokken en kleding heb je ruime keuze (ook grote maten). Ruime parkeermogelijkheid, service en gezelligheid staan hoog bij hun in het vaandel! MediaMere Entertainment & Internet Solutions raadt ACB-Caravans aan iedereen aan! Voor meer informatie bekijk hier hun website.