Nieuw! WhatsApp Business bij MediaMere

Vanaf nu is het mogelijk om met MediaMere te WhatsAppen. Neem contact met ons op wanneer het jou uitkomt, je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0617828268.

Waarom hebben wij voor WhatsApp Business gekozen? Wij noemen een aantal voordelen.
1. Zoals hierboven al genoemd, krijg je zo snel mogelijk een reactie van ons terug. Voor ons is het soms gemakkelijker om te reageren via WhatsApp en hebben dan sneller een duidelijker en uitgebreider antwoord voor je klaar. Scheelt jou ook weer een aantal telefoontjes plegen.
2. De berichten zijn makkelijk terug te lezen. Je hoeft vanaf nu niet meer met pen en papier klaar te zitten om alles te kunnen noteren. Als wij je appje hebben beantwoord, kan je de informatie die jij nodig had weer snel terug vinden en noteren wanneer jij dit wil.
3. Wij hebben hier een ander telefoonnummer voor en een andere app. Maar voor jou verandert er niets. Als klant hoef je geen andere app te downloaden en kan je gewoon gebruik maken van de normale WhatsApp app. Stuur nu gemakkelijk met je privé of werk telefoon een appje. Informatie opvragen is nog nooit zo makkelijk geweest.
4. Door de openingstijden en geautomatiseerde berichten is het in een oogopslag duidelijk of wij wel of niet aanwezig zijn. Als je ons een appje stuurt maar wij zijn niet aanwezig, krijg je een berichtje met duidelijkheid, hierin staat wanneer wij weer aanwezig zijn. Voor jou als klant schept dit snel duidelijkheid.

Deze voordelen hakte bij ons de knoop door om WhatsApp Business voor de klantenservice te gaan gebruiken. Aarzel niet en stuur ons een WhatsApp bericht als je een vraag hebt. Je kan ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0617828268.