Nieuw bij MediaMere: Conversiemakers!

Tegenwoordig wordt er steeds meer van je verwacht door (potentiële) klanten. Door deze verwachtingen is het fijn als je jezelf nog steeds kan richten op je core business. Jouw online zichtbaarheid en het werven van online klanten is in 2020 niet meer weg te denken bij ondernemingen.

Veel ondernemers zijn constant bezig met hun bedrijf en het helpen van klanten. Maar veel ondernemers hikken tegen de capaciteit aan om telefonische aanvragen adequaat en commercieel goed op te volgen. Wij hebben dan de oplossing voor jou. Bij MediaMere gaan wij samen met jou voor meer leads zorgen, wij volgen de lead op die via de website, telefoon of e-mail binnenkomt en zorgen ervoor dat het een sale wordt.

Conversiemakers zorgen ervoor dat jouw bedrijf bekend komt te staan als snelle reageerder. Dit kan door verschillende opties, bijvoorbeeld via de website, telefoon en e-mail. Jij focust je op je werkzaamheden, terwijl wij ons bezig houden met het vinden van nieuwe klanten!

Wat is ons plan van aanpak?

Wij gaan vooraf samen doelen stellen. Wat wil je bereiken met het gebruik van de diensten van MediaMere. Elke drie maanden kijken we of we nog op de goede weg zitten om de doelen te bereiken. Natuurlijk passen wij de doelen aan als dit van toepassing is.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Van lead naar sale
Wij help jou de klant binnen te halen
Accountmanager op afstand