Met topsport discipline onze klanten helpen aan marketingoplossingen

Een leven als topsporter, of de weg daar naar toe, vereist een grote mate van discipline. Deze mate van discipline is nodig als je écht goed wilt zijn. Vooruitstreven met u als (potentiële) klant heeft onze ambitie!

Edwin de Vries is naast zijn werkzaamheden als manager bij MediaMere atleet bij Team Distance Runners. Zijn doel is om tot de beste atleten van Nederland te behoren: een instelling die parallel loopt aan mijn zakelijke ambities. Of Edwin nou sport of hij zich inzet voor MediaMere: hij wilt altijd harder rennen dan de concurrent.

Bij ons loopt de topsportmentaliteit dan ook als rode draad door onze organisatie. Wij denken, doen en handelen volgens de principes geleerd uit de topsport, die Edwin beoefend. De eigenschappen van een topsporter is dan ook dat hun doorzettingsvermogen en discipline fenomenaal zijn, maar ze zijn ook stressbestendig, gemotiveerd en gaan voor het beste resultaat.

Binnen de organisatie bieden wij Edwin de kans om topsport en ondernemen te combineren. Hij brengt ons veel inzicht in de topsport en hoe zij op sportieve wijze werken naar een einddoel. Dat geeft ons inspiratie om te ondernemen en om onze klanten te helpen aan goede oplossingen.

Als je meer wilt weten over ondernemen en topsport of je bent geïnteresseerd in Edwin. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord.