Meet the neighbours bij Places to work; MediaMere

Elke maand verstuurt Places to work een nieuwsbrief naar haar bewoners (huurders). De nieuwsbrief bevat actualiteiten over de ontwikkelingen en nog veel meer. Quincy van Waveren interviewde Martijn de Vries van MediaMere voor het artikel: Meet the neighbours.

Wie is MediaMere en wat hebben jullie te bieden?
MediaMere is een marketingcommunicatiebureau en familiebedrijf van de gebroeders de Vries. "Wij bieden diensten op het gebied van online en offline marketing aan. Dit kan zijn van het ontwikkelen van een website tot het uitzetten van een sociale media strategie, maar ook tot het verzorgen van greenscreenfotografie op een beurs of evenement. Wij zijn ontzettend breed inzetbaar met onze verschillende specialismes: multimedia, entertainment, ict en internet. Wij vinden het belangrijk om bij onze klanten het wauw-effect te creëren".

Waarom zijn jullie MediaMere begonnen?
"Een jongensdroom is werkelijkheid geworden. Vroeger keken Martijn en Edwin naar GTST en daar hadden twee broers een eigen reclamebureau, namelijk Alberts en Alberts. Martijn is op z’n 15de gestart met MediaMere en Edwin had zijn focus op de topsport. Vier jaar geleden kwam Edwin alsnog bij het bedrijf werken, waardoor het bedrijf een mooie groei kon doormaken".

Wat is de doelgroep van MediaMere?
"Onze doelgroep is heel breed. Het maakt ons niet uit of het een klein of groot bedrijf is. Bij ons is iedereen welkom en daardoor is onze klantenkring vrij breed. Wij helpen bijvoorbeeld de plaatselijke banketbakker in Weesp, maar ook grotere bedrijven als Tele2 en KPN, dat maakt ons werk ook zo leuk!"

Waarom hebben jullie voor de naam MediaMere gekozen?
Belangrijke pijler voor ons is de media en omdat het bedrijf gevestigd is in Almere hadden wij gekozen voor een combinatie van deze twee namen.