MediaMere viert professionele uitbreiding met livegang TechMere

De afgelopen jaren heeft MediaMere een enorme groei in diensten en kennis weten te bereiken. Continu professioneel doorontwikkelen zit in ons DNA en met het uitbreiden van onze diensten, skills en doelen ontstond er iets heel moois: TechMere. We zijn trots en stellen dit nieuwe onderdeel van de MediaMere familie graag aan u voor.

Bij TechMere kunt u terecht voor al uw IT- en automatisering gerelateerde computerwensen. Wij leveren vakwerk als het op webapplicaties, digitaal werken, beveiliging, netwerken en consultancy aankomt. Maar TechMere kan u ook adviseren bij het uitzoeken en installeren van camerasystemen, een WiFi Hotspot aanleggen waar u maar wilt of uitstekend netwerkbeheer services aan u leveren. U verzint het, wij zorgen dat het voor elkaar komt. Ons enthousiaste, gedreven team staat voor u klaar en levert voor deze diensten dezelfde uitstekende resultaten als u van MediaMere gewend bent. Uiteraard kunt u voor al uw online marketing, field marketing, branding marketing en content marketing nog steeds bij MediaMere terecht.
“Ons enthousiaste, gedreven team staat voor u klaar.”

Door de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven bieden wij optimaal resultaat en 360-graden aanpak van uw probleem. Bij TechMere bent u daarnaast verzekerd van maatwerk op niveau. Wij zien het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen en u bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.

Bezoek ons nu op www.techmere.nl