MediaMere sluit zich aan bij de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA)

MediaMere sluit zich aan bij de Almeerse ondernemersvereniging Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA). Online marketingbureau MediaMere staat al jaren bekend om het succesvol digitaal verbinden van ondernemers en hun klanten. Een bedrijf dat zich richt op alles dat te maken heeft met online marketing, content marketing, field marketing en branding.

Martijn de Vries, oprichter en eigenaar van MediaMere staat in Almere bekend als een professioneel, kundig en makkelijk benaderbare ondernemer. Hij werkt al jaren samen met de gemeente Almere en diverse bedrijven die ervoor zorgen dat de stad groeit en bloeit. Daarnaast vervult Martijn de rol van secretaris binnen de Tafelronde 155 Almere. Een organisatie waarin professionals uit Almere, werkzaam in verschillende branches een hechte vriendschap ontwikkelen en zich gedurende het jaar gezamenlijk inzetten voor sociaal-maatschappelijke verbetering.

MediaMere is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een waar begrip en is vanwege haar maatschappelijke betrokkenheid enorm populair. De club bestaat uit een groep enthousiaste en ambitieuze, young professionals die een breed scala aan onlinemogelijkheden voor klanten bedenken, ontwerpen en bouwen. Het doel van MediaMere is om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw online omgeving kunt halen, of dat nou via een op-maat-gemaakte online tool is of een manier om meer inzicht in verschillende datagegevens te krijgen. Bij MediaMere kunnen wij u adviseren in de meest effectieve manier om uw online doelen te bereiken.

Kom gerust eens langs, Martijn heeft de koffie al klaar staan!