MediaMere realiseert narrowcasting voor branding content bij René Expertsalon

Vandaag mochten wij de narrowcasting bij René Expertsalon opleveren. Een super toffe locatie en een zeer tevreden klant!

MediaMere is gespecialiseerd op het gebied van communicatie en weet dus als geen ander hoe je het beste een boodschap over kunt brengen. Het zitten in een wachtkamer kan soms lang duren wat erg vervelend is, daar hebben wij de perfecte oplossing voor: narrowcasting.

Wat is narrowcasting nou eigenlijk?

Narrowcasting wordt vaak aangeduid als “dat scherm bij de tandarts” of “die tv in de wachtkamer dat het nieuws laat zien”. Veel mensen zullen dan ook wel weten waar je het over hebt, toch zijn het er weinig die precies weten wat het is.

Narrowcasting staat  voor beeldschermcommunicatie. Hiermee wordt het mogelijk om informatie te laten zien over bijvoorbeeld de openingstijden, het weer en andere informatie die jij zelf voorbij wilt laten komen. Het voordeel van narrowcasting is dat je snel al het laatste nieuws kan laten zien, ook is het fijn voor wachtende klanten dat ze iets hebben om naar te kijken. Daarnaast kan de narrowcasting volledig worden ingevuld naar de wensen van de klant. Van foto’s en video’s tot een actuele nieuwsfeed, het kan er allemaal ingezet worden.

Natuurlijk is de narrowcasting naast het inzetten in wachtkamers ook erg geschikt voor bedrijven. Zo houd je alle medewerkers up-to-date met wat er allemaal binnen het bedrijf gebeurt.

De narrowcasting van MediaMere is geheel af te stemmen op jouw organisatie. Zijn er vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag!