MediaMere realiseert narrowcasting voor branding content bij Dutchict

Afgelopen dinsdag mochten wij de narrowcasting bij Dutchict opleveren. Het is ontzettend tof wanneer je een klant blij kan maken met een eigen televisiekanaal voor branding content. Wij zijn heel trots op het eindresultaat!

Wij helpen bedrijven graag met onder andere het opstarten en begeleiden van narrwcasting, zoals ook Dutchict. Dutchict is gespecialiseerd in ICT-diensten. MediaMere is gespecialiseerd op het gebied van communiceren op de doelgroep en weten hoe je een boodschap via narrowcasting kan overbrengen, maar wat is narrowcasting precies?

Wat is narrowcasting?
Met narrowcasting wordt het mogelijk om een eigen televisiekanaal te ontwikkelen. Narrowcasting staat voor beeldschermcommunicatie. Hiermee wordt het mogelijk om middels een beeldscherm informatie te geven. Informatie over bijvoorbeeld de openingstijden of medewerkers die jarig zijn.

Het voordeel van narrowcasting is dat binnen no-time de laatste informatie/nieuws langs komt voor klanten en medewerkers, zodat iedereen op de hoogte is van het laatste nieuws. Ook voor wachtende klanten kan een narrowcastingsysteem als ”wachttijdverzachter” functioneren. Het doel van narrowcasting is informeren, entertainen en instrueren. Dit is een grote meerwaarde in de informatieverschaffing, resulterend in bevorderde kennis van zaken binnen het bedrijf. Daarnaast kan ons narrowcastingsysteem volledig op maat gemaakt worden naar de wensen behoeften die de klant heeft!

Hoe gaaf is het om een klant te mogen verwelkomen via het narrowcastingkanaal? Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook dat je inspeelt op de waarden van de klant.

Genoeg redenen voor ons om enthousiast te zijn over narrowcasting. Dutchict is ook heel blij met de oplossing en daar doen wij het voor!