MediaMere ontwikkeld een internetplatform voor studenten uitzendbureau Crowd People

Voor het studenten uitzendbureau Crowd People hebben wij een internetplatform ontwikkeld. Het internetplatform laat online de openstaande en vervulde vacatures zien. Daarnaast zit erachter het systeem een op maat gemaakt CRM-systeem, zodat de studenten aan de bedrijven gekoppeld kunnen worden.

Wat is Crowd People?
Crowd People is een jong, snel en ondernemend studenten uitzendbureau op MBO, HBO en WO niveau. Zij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en net afgestudeerden. Bij Crowd People kan je terecht voor adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten. Crowd People staat voor jouw organisatie klaar!

Crowd People is een full-service HR organisatie. De businesspartners van het bedrijf zijn ondernemers waarbij de betrokkenheid niet stopt om vijf uur in de middag, maar 24 uur per dag en 7 dagen per week doorgaat. Alles staat in het teken van de klant om hem of haar tevreden te maken.

Bij Crowd People heeft u voor een prachtige prijs; deskundigheid, kwaliteit en service. Wij kijken naar wat belangrijk is voor u als werkgever en u als werknemer. Door goed te luisteren naar de behoeften, persoonlijke aandacht en het snelle handelen zorgt Crowd People dat het een gegarandeerd succes wordt. Ook zorgt Crowd People dat de talenten van onze werknemers benut wordt en zij op de juiste plek geplaatst worden. De succesformule van Crowd People is: talent x discipline x passie.

Bekijk de website op www.crowdpeople.nl.