MediaMere is trotse en sportieve sponsor van Almere City FC

De businessclub van Almere City FC heeft er een nieuwe partner bij. Martijn de Vries, eigenaar van het marketingcommunicatiebureau MediaMere zette deze week zijn handtekening onder een eenjarig sponsorcontract. “Het voelt goed om businesspartner te zijn van een BVO in de eigen stad. Dat maakt je extra trots.”

De Vries ziet het als een logische stap dat MediaMere de samenwerking met Almere City FC aangaat. ,,Ons bedrijf zit in Almere en wanneer ik naar de zaak rijd, kom ik praktisch langs de voetbalclub. Ik ben een enorme sportliefhebber en dan is het extra mooi om de enige BVO in de regio te kunnen ondersteunen. De club onderneemt bovendien veel maatschappelijke initiatieven, wat mij ook erg aanspreekt. Dat Almere City FC net als MediaMere rood als huiskleur heeft maakt het plaatje compleet”, vertelt hij met een glimlach.

Het online marketingbureau in Almere werkt met de nieuwste technieken en heeft als doel om voorop te lopen in de markt. ,,Ons team bestaat inderdaad uit jonge en deskundige enthousiastelingen, die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten. Met die passie voor kwaliteit onderscheiden we ons van de rest.”

De Vries kijkt uit naar het nieuwe seizoen. ,,Gezellige avonden in de Businessclub, de kans om te netwerken met andere ondernemers uit Almere en spannende wedstrijden bekijken in het Yanmar Stadion. Waarbij het uiteraard helemaal mooi zou zijn als de ploeg erin slaagt om te promoveren naar de Eredivisie.”

Over MediaMere
Online Marketingbureau MediaMere heeft meer dan tien jaar ervaring in online marketing, field marketing, branding en content marketing. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Martijn de Vries en groeide snel. Wil je meer omzet generen? Wij weten als geen ander hoe je dit met marketing toepast. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een succesformule die resultaat garandeert. Meer weten over MediaMere? Bekijk dan eens de website. Daarvoor klik je hier.


Fotograaf: Ron Baltus, www.sportshots.pro