MediaMere is een erkend ECABO gecertificeerd leerbedrijf voor MBO studenten

MediaMere heeft in maart 2015 de erkenning van ECABO ontvangen als leerbedrijf. Dit houdt in dat wij studenten die een beroepsopleiding in de media en marketingcommunicatie volgen de kansen bieden om zich te ontplooien bij het bedrijf via een stageplek. Wij zijn ontzettend trots op deze erkenning.

MediaMere vindt het opleiden van haar misschien wel toekomstige medewerkers belangrijk en heeft daarom een ruim aanbod aan stageplaatsen. Op verschillende afdelingen binnen het bedrijf kunnen studenten een meeloopstage en afstudeerstage volgen.

ECABO erkent MediaMere als leerbedrijf voor de volgende richtingen en kwalificaties:
– Assistent Communicatiemedewerker (niveau 4)
– Marketing Medewerker (niveau 4)

Met deze erkenning staat MediaMere ook op www.ecabo.nl, een website waar jongeren in een beroepsopleiding zoeken naar een stageadres.

Een stageplek bij MediaMere garandeert studenten een leerzame omgeving met een goede begeleiding waar ze veel ervaring op kunnen doen in de sector media en marketingcommunicatie. MediaMere is een innoverend bedrijf en dat maakt een stage bij MediaMere een grote uitdaging. Als MBO student met een opleiding mediavormgever of marketingcommunicatie ben je bij MediaMere aan het goede adres.