MediaMere is aanwezig met een beursstand op het Zakenfestival Almere

Op woensdag 17 en donderdag 18 september vindt het Zakenfestival Almere plaats, waar naast de Zakenbeurs ook lezingen, netwerkbijeenkomsten en andere evenementen worden georganiseerd. Tijdens het festival zal MediaMere zich presenteren met de beursstand.

Het festival is de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. U kunt hier makkelijk in contact komen met medeondernemers die actief zijn in Almere en omstreken. Wij adviseren u dan ook vooral uw visitekaartjes niet te vergeten! Naast de kans om te netwerken worden u ook diverse workshops en demonstraties aangeboden. U kunt online een toegangskaart downloaden via de website van Zakenfestival Almere.

Tijdens het festival zal MediaMere Multimedia, Entertainment, ICT en Internet Solutions zich presenteren met de beursstand. U kunt bij ons uw visitekaartje achterlaten en wij verloten aan het einde van het evenement een gratis twee uur durende social media workshop.

Uitnodiging Zakenfestival Almere 2014
Toegang tot het Zakenfestival Almere is uiteraard weer gratis. De digitale versie van de toegangskaarten is beschikbaar. U kunt deze hier downloaden.

Het programma kunt u hier bekijken: www.zakenfestivalalmere.nl/programma/

Locatie:
Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere

Het Zakenfestival Almere, want ondernemen is netwerken.

Wij zien u graag bij onze stand op het Zakenfestival Almere!

Het Zakenfestival Almere 2014 is een initiatief van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), de Gemeente Almere, WTC Almere en Almere City Marketing.