MediaMere is aanwezig met een beursstand op het Flevo Zakenfestival

Op woensdag 23 en donderdag 24 september vindt het Flevo Zakenfestival plaats, waar naast de zakenbeurs ook lezingen, netwerkbijeenkomsten en andere evenementen worden georganiseerd. Tijdens het festival zal MediaMere zich presenteren met de beursstand.

Het festival is de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. U kunt hier makkelijk in contact komen met medeondernemers die actief zijn in Flevoland. Wij adviseren u dan ook vooral uw visitekaartjes niet te vergeten! Naast de kans om te netwerken worden u ook diverse workshops en demonstraties aangeboden. U kunt online een toegangskaart downloaden via de website van Flevo Zakenfestival.

Tijdens het festival zal MediaMere Multimedia, Entertainment, ICT en Internet Solutions zich presenteren met de beursstand. U kunt bij ons uw visitekaartje achterlaten en wij verloten aan het einde van het evenement een gratis twee uur durende social media workshop.

Uitnodiging Flevo Zakenfestival 2015
Toegang tot het Flevo Zakenfestival is uiteraard weer gratis. De digitale versie van de toegangskaarten is beschikbaar. U kunt deze hier downloaden.

Het programma kunt u hier bekijken: www.flevozakenfestival.nl/programma.html

Locatie:
Catalina Hangaar
Roadrunnerweg 100
Lelystad Airport

Het Flevo Zakenfestival, want ondernemen is (net)werken.

Wij zien u graag bij onze stand op het Flevo Zakenfestival!