MediaMere doet mee aan de Business Summer School van Places to Learn

In juli en augustus is het zomer. Dit jaar is het de zomer van de kennis. Vrijdag 30 juni werd Business Summer School officieel gestart. De vlag werd gehesen door wethouder Mark Pol en Bart Buys. De Business Summer School zal plaats vinden bij Places to Learn.

Vaak wordt de zomer gezien als een rustige periode, daar komt verandering in. Ook in de tijd van de zomer kan veel gedaan worden. De tijd van de zomer wordt dit jaar effectief gebruikt worden. Er zullen verschillende cursussen worden gegeven. Deze cursussen worden gegeven door verschillende specialisten. Zo kan iedereen gebruik maken van elkaars kennis en daarmee elkaar kennis verbreden. De meeste cursussen zijn gratis. Het is belangrijk dat iedereen kan meedoen. 
 

De Business Summer School wordt georganiseerd door verschillende ondernemers en professionals. Een samenwerking met de Business Summer School en de ondernemers van Atlantic Crossings, Big Data Value Center, Devion, eProduce, Flynth, Manpower, MKB Technofonds, Places to Learn, Sandler, Therra, MediaMere en andere bedrijven.