MediaMere deelt boeketten uit in verzorgingstehuis Buitenhaeghe

MediaMere deelde vandaag flinke boeketten uit in verzorgingstehuis Buitenhaeghe in Almere. Dit om ze eens flink in het zonnetje te zetten en om te laten zien ouderen te waarderen.

,,Het verzorgingstehuis krijgt weleens een bloemetje, maar de bewoners zelf niet en al helemaal niet zo persoonlijk”, zegt Moniek van Oostrom, zorgcoördinator van het Leger des Heils bij Buitenhaeghe verheugd. ,,De directeur van MediaMere is letterlijk de kamertjes afgegaan om de bloemen persoonlijk af te geven, compleet met een tekst erbij. De bewoners waren hartstikke blij met het gebaar. Een bewoonster was zelfs zo ontroerd dat ze meteen begon te huilen. Zij vond het zo lief dat ‘een jongeman dat kwam brengen’! Het leukste was dat ze het echt niet zagen aankomen. Ze waren echt overdonderd omdat hij zo binnenkwam. Een echte verrassing.”
 
,,Mooi om te zien dat een klein gebaar mensen zo blij kan maken”, zegt directeur van MediaMere, Martijn de Vries. Het verzorgingstehuis is gekozen vanwege haar ligging in Almere-Buiten, waar MediaMere is begonnen.

Ruim dertig cliënten en bewoners van het verzorgingstehuis ontvingen de boeketten, bestaande uit prachtige Alstrumeria’s. ,,Wij willen graag iets maatschappelijks terugdoen voor ouderen”, verklaart De Vries. ,,De maatschappij vergeet hen weleens. Wij niet.”