MediaMere breidt opnieuw uit met de lancering van Inchecksysteem

Eén van de belangrijkste pijlers van MediaMere is innovatie. Na jarenlange ervaring met de markt, het beschikbaar en toegankelijk maken van de slimste en meest effectieve producten hebben we een online tool ontwikkeld waar we erg trots op zijn. Wij kondigen daarom graag de lancering aan van Inchecksysteem!

Inchecksysteem is ontstaan door innovatief te denken, de behoeften van uw klant te begrijpen en onze jarenlange ervaring. Wilt u tegemoetkomen aan de behoefte van uw klanten om zich snel en gemakkelijk ergens voor aan te melden of te registreren?

Inchecksysteem genereert in een handomdraai een QR-code voor uw bedrijf, instelling of evenementenbureau. Zelfs als het om een eenmalig evenement gaat, kunt u hier gebruik van maken. Het systeem biedt de unieke mogelijkheid om een eigen evenementenpagina aan de QR-code van het evenement te koppelen. Op deze pagina kunt u alle inhoudelijke informatie over het evenement plaatsen, specifiek voor de doelgroep.

“Inchecksysteem is ontstaan door innovatief te denken, de behoeften van uw klant te begrijpen en onze jarenlange ervaring”

Door de nauwe samenwerking van MediaMere, TechMere en Inchecksysteem kunnen wij u van begin tot eind helpen met (opzetten van) het evenement. Wij kunnen zorgdragen voor uw online Marketing, uw copywriting, uw software én hardware – inclusief Wi-Fi spot op het evenement.

Bij Inchecksysteem bent u verzekerd van maatwerk op niveau, ongeacht wat de kenmerken van uw specifieke evenement zijn. Alles is mogelijk! Wij zien het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen en u bent altijd welkom voor vrijblijvend advies.

Bezoek ons nu op www.inchecksysteem.nl