Martijn de Vries mocht spreken bij Ondernemers op Succestour!

Gisteren stond Martijn de Vries op het evenement: Ondernemers op Succestour! Martijn is oprichter en mede-eigenaar van MediaMere, medeoprichter en mede-eigenaar van Greenscreen Events en medeoprichter van Startup Almere. Daarnaast houdt hij zich bezig met het opleiden van stagiaires, het coachen van ondernemers en het geven van bijvoorbeeld gastcolleges en sollicitatietrainingen.

Er werd een door hem uitgebreide presentatie gegeven over zijn eigen succestour aan een groep gemotiveerde ondernemers. Martijn deelt graag zijn kennis over het ondernemerschap om andere ondernemers daar weer mee te helpen en ze te inspireren met zijn verhaal. Ook vertelt hij duidelijk dat het als ondernemer hard werken is en dat het zeker niet onderschat moet worden. Hij zegt er wel bij dat als je dit goed aanpakt, je er veel voor terug krijgt en dat het alle tijd zeker waard is.

“Je eigen bedrijf is net als je eigen kind, je ziet het elk jaar steeds groter worden”.

Hij vertelde zijn verhaal over het oprichten van MediaMere in 2005, de ontwikkelingen die dit bedrijf heeft doorgemaakt, hoe MediaMere verder gegroeid is en hij vertelt hoe het is om een eigen onderneming te hebben. Met behulp van een infographic liet hij zien hoe succes werkt. Deze infographic was in de vorm van een ijsberg, dat laat zien dat wat je doen om succesvol te worden vaak niet zichtbaar is. Wat bijvoorbeeld niet zichtbaar is, is dat je voor je eigen onderneming erg hard moet werken, vooral in het begin, en dat je soms zelfs dingen moet opofferen aangezien het erg veel tijd en energie in beslag neemt. Er kunnen opdachten bij  zitten die mislukken. Teleurstellingen horen er helaas ook bij, maar zolang je toegewijd bent en gedisciplineerd te werk gaat, kom je zeker ver.

Dit was een zeer geslaagd evenement en deze presentatie werd gegeven met veel passie. De ondernemers waren na afloop erg enthousiast en geïnspireerd. Dat is waar wij het voor doen!