Marktplaats Werkplaats Digitalisering op uitnodiging van de Rabobank

Afgelopen dinsdag 25 september 2018 waren Martijn en ik (Benjamin) op de Marktplaats Werkplaats Digitalisering van de Rabobank. Hier mochten we namens MediaMere een stand opzetten om vervolgens in contact te komen met andere ondernemers, hier heeft MediaMere een aantal mooie relaties aan over gehouden.

Het hoogtepunt van de middag was de opening van onze burgermeester Franc Weerwind. Hij vertelde zijn visie over de digitalisering en stelde vervolgens gastspreker Igor Beuker (trendwatcher) voor. Igor Beuker gaf een presentatie over zijn voorspelling over hoe het in de toekomst eruit zal gaan zien met de digitalisering in het ondernemerschap. Hij noemde het ook wel de vierde industriële revolutie. 

Nadat Igor Beuker klaar was met zijn presentatie gingen wij terug naar onze stand om vervolgens met andere ondernemers te netwerken. Er waren ook workshops beschikbaar, Martijn heeft meegedaan aan de Business Model Canvas workshop. Hier werd uitgelegd hoe u dit systeem effectief kunt gebruiken. Maar daar hield het niet bij op, ook Microsoft gaf een training hoe u het beste gebruik van het officesysteem kunt maken. 

‘Last but not least’ was de LinkedIntraining. Dit is de beste manier om met elkaar een netwerk op te bouwen in de online wereld. Tegenwoordig kunt u er niet meer om heen, bent u al gebruiker van LinkedIn? Wij bij MediaMere maken ook allemaal actief gebruik van, neem gerust een kijkje op ons profiel!

Martijn en ik hebben ontzettend veel geleerd van deze dag, wij willen graag de Rabobank Almere bedanken en Igor Beuker voor zijn creatieve input.

Dit artikel is geschreven door Benjamin Kops, Marketing Prins bij MediaMere.