Marketing presentatie op het Ondernemersplein Almere

Mooi om samen te werken met bedrijven aan een sterk Almeers ondernemersklimaat. Woensdag 16 september gaf Ondernemerspleinvriend Martijn de Vries van MediaMere een inspirerende workshop over marketing voor meer dan 25 startende en pas gestarte ondernemers.

De workshop marketing maakte deel uit van de ondernemers carrousel. Deze workshops zijn bedoeld voor startende en reeds gestarte ondernemers. De workshop was fysiek te volgen, maar door COVID-19 ook online. Tijdens de workshop was alles corona proof ingericht.

Martijn de Vries heeft een aantal gouden tips gegeven voor ijzersterke marketing. Denk bijvoorbeeld aan het maken van goede foto’s. Sterke teksten schrijven en inspelen op de actualiteit. Als u dit niet zelf lukt, kunt u professionele hulp inschakelen. Tijdens de workshop hebben een paar ondernemers hun bedrijf voorgesteld door middel van een elevator pitch.

Aan het eind van de workshop werd er nog een groepsfoto gemaakt met een aantal deelnemers. Een leuke ochtend en zeker voor herhaling vatbaar. Wilt u ook een presentatie over marketing?