Maak kennis met de werksfeer van MediaMere

Elk bedrijf heeft een eigen werksfeer, zo ook MediaMere. De wijze van werken geeft meestal ook al bloot of het bedrijf dan ook werkelijk kan samenwerken met uw bedrijf. Bedrijven met grote overeenkomsten werken over het algemeen fijner samen, omdat je precies weet wat je aan elkaar hebt. In deze blog vertellen wij jullie hoe de sfeer bij ons in het bedrijf is, zo weten jullie in ieder geval iets meer over ons.

MediaMere is een professioneel Mediacommunicatiebedrijf in Almere die zichzelf elke dag met passie en voor de volle 100% inzet voor haar klanten. Om deze passie voor onze klanten te creëren moet er natuurlijk ook een sterk team staan met wilskracht, motivatie en interesse voor elkaar. Hoe krijgen wij dit voor elkaar?
 
Wij zijn een bedrijf die het enorm belangrijk vindt hoe het personeel zich voelt, want personeel is de basis van een bedrijf. Wij houden er rekening mee als iemand met persoonlijke problemen zit en vinden het ook belangrijk dat deze persoon er weer volledig bovenop komt. Wij vinden het belangrijk dat men zich ook altijd welkom voelt, de kantoordeuren staan open en je vrijwel altijd vrij om binnen te lopen. Dit kan zijn voor een leuk informeel gesprek of voor bijvoorbeeld een belangrijke doorbraak in het werk voor onze klanten.
 
De sfeer op de vloer is open en informeel. Efficiënt werken is ons uitgangspunt, je kan nog zo hard werken, maar als je vastloopt en jezelf gaat forceren om te werken aan iets waar je geen efficiëntie meer in ziet, werk je jezelf eigenlijk alleen maar tegen. Daarom vinden wij ontspanning op de werkvloer een must. Er is een Nintendo 64 aanwezig om je hoofd even leeg te maken in het andere kantoor, een kunstgrasvloer met zitzakken om te ontspannen en om je creativiteit weer tot je te laten komen. Samen lunchen staat bij ons ook centraal, hier hebben wij de leukste gesprekken met elkaar over werkelijk alle leuke dingen die jij kan bedenken.
 
We nemen elke klant serieus. Groot of klein, elk bedrijf krijgt die juiste aandacht die nodig is. Wij willen jullie ook altijd beter leren kennen namelijk, dat vinden wij belangrijk. Natuurlijk is dit nog niet eens alles over de sfeer bij MediaMere. Kom een keer langs of neemt contact met ons op als u geïnteresseerd bent naar onze werkomgeving of werkwijze!