De lancering van Kraamvisite.nl & Bezoekuurtje.nl

Op 1 december zijn er twee van onze te gekke projecten gelanceerd! Al een tijdje zijn wij er mee bezig en wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Maak kennis met Kraamvisite.nl en Bezoekuurtje.nl!

Bij beide projecten hebben wij een plantool opgezet. Het moest volgens Martijn makkelijker worden om kraamvisite en een bezoekuur in te plannen. Zo gezegd, zo gedaan. Martijn is met zijn team aan de slag gegaan en toen ontstonden Kraamvisite.nl en Bezoekuurtje.

Wat zegt Martijn over Kraamvisite.nl;
Op 24 augustus 2021 ben ik trotse vader geworden van Semm. Ik heb zelf een IT-achtergrond en vond dat het heen en weer appen en bellen met elkaar om kraamvisite te plannen verleden tijd moest zijn. Het afstemmen met mijn vrouw wanneer wij beiden beschikbaar zijn om kraamvisite te ontvangen en het checken of er niet per ongeluk een dubbele afspraak gepland staat, iedereen wilde Semm graag bewonderen.

Ik heb daarom een plantool gemaakt om te kijken of dat voor meer gemak kon zorgen. De reacties van degene die een afspraak hadden gemaakt, waren enthousiast en onze agenda bleef overzichtelijk. Het heeft gezorgd voor veel rust, wij hebben dus extra kunnen genieten van onze lieve Semm. Inmiddels groeit Semm als een speer en is onze kraamperiode voorbij. De tool is nu beschikbaar voor toekomstige ouders, wij hopen dat zij er net zoveel gemak uit halen, als wij.

Toen bleek dat Kraamvisite.nl zo een succes was onze kraamvisites, hebben wij er ook voor gekozen dat wij iets voor zieke mensen wilde opzetten. Hier kwam Bezoekuurtje.nl uit. Eigenlijk precies hetzelfde concept, maar dan om bezoekuren in te kunnen plannen.

Super makkelijk in gebruik en super handig, je kan met een gerust hart visite ontvangen.