Keihard scoren met de online marketing van MediaMere

Online Marketing, de skyscrapers (lange, dunne banners, meestal aan de zijkant van een pagina) die je ziet op het internet met de reclame gebaseerd op soortgelijke zoekopdrachten die jij in het verleden ooit hebt gedaan. De Youtube advertenties die afgespeeld worden wanneer je gewoon iets wilt kijken. Of die full banners die halverwege het scrollen op een website ineens zo je scherm inspringen. Dit is de meest bekende vorm van Online Marketing, bedrijven betalen hier voor om op die platformen naar voren te komen. Al wordt deze manier van reclame over het algemeen als vervelend beschouwd voor mensen die vaak online zijn, het werkt wel, Maar voor hoelang nog? Deze manier van Online Marketing is uiteraard niet de enige manier om jezelf als bedrijf te laten zien.

Stel de reclame spreekt jou als persoon enorm aan en je gaat naar de website van de desbetreffende aanbieder, maar die ziet er niet uit (ouderwets, niet bijgehouden, langzaam), wat doe je dan? Inderdaad je gaat weer weg van de pagina, want hier heb je geen zin in. Het optimaliseren en inrichten van een website op zodanige wijze dat het voor jou als partij enorm aantrekkelijk is om in te gaan op het aanbod, is ook een onderdeel van online marketing. Wij nemen als voorbeeld Coolblue, Deze webwinkel is in de laatste jaren enorm gegroeid en een waardige concurrent geworden voor bol.com. Hoe kan dit? De website heeft hier enorm bij geholpen, die was aantrekkelijk, snel en fijn in de omgang. Hierdoor gaan consumenten uit zichzelf het woord verspreiden over dit bedrijf. Coolblue is hierdoor een begrip geworden wanneer consumenten iets willen bestellen en staat nu vrijwel altijd in de top 3 bij Google. Het optimaliseren en bijhouden van een website als Coolblue is meer werk, maar op de lange termijn goedkoper voor het bedrijf en minder vervelend voor de consumenten.
 
Deze vorm van Online marketing heet SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalisation en kan jouw bedrijf precies in de juiste richting duwen om ervoor te zorgen dat die hoog in Google komt te staan. Natuurlijk, het kost tijd en het is ook niet altijd even makkelijk. Maar wat als er experts zijn die jouw bedrijf wel kunnen helpen, terwijl jij je bezig houdt met de bedrijfsvoering? Dat kan! Wij van MediaMere zijn de Experts in o.a. SEO Online Marketing en hebben al meer dan 650 bedrijven kunnen helpen om te stijgen online. Wij zijn al sinds 2005 actief in de online marketing branche en kunnen door onze ervaring elke uitdaging aan!
 
Kom een keer langs bij ons, neem contact met ons op via: +31 (0)36 260 2000 of mail ons naar: info@mediamere.com