Kantoor van MediaMere slechter bereikbaar vanwege spoor- en wegwerkzaamheden

Het kantoor van MediaMere in Almere is vanaf morgen iets slechter bereikbaar in verband met spoor- en wegwerkzaamheden. U kunt kiezen voor vervangend busvervoer van de NS of omrijden met de auto.

UPDATE: De werkzaamheden aan de spoorbrug lopen uit. Klik hier voor meer informatie

Weekendafsluiting A1 Diemen en Muiderberg 19-22 augustus
In het weekend van 19-22 augustus gaat er veel gebeuren: Rijkswaterstaat zet de nieuwe A1 richting Amersfoort om door het aquaduct, de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal gaat gedeeltelijk open, Rijkswaterstaat sloopt de oude spoorbrug over de A1 en sluiten de nieuwe spoorbrug op het spoor aan. De A1 richting Amersfoort/Almere is hierdoor afgesloten tussen knooppunten Diemen en Muiderberg. Op de A1 richting Amsterdam zijn minder rijstroken beschikbaar. Van zondag 22.00 uur tot maandag 22 augustus 05.00 uur is de A1 richting Amsterdam geheel afgesloten. Houdt u rekening met ernstige verkeershinder en 60 minuten extra reistijd in beide richtingen.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Rijkswaterstaat

Werkzaamheden: 19 t/m 26 augustus geen treinverkeer rond Almere
Door werkzaamheden rijden er van vrijdagavond 19 tot en met vrijdagmiddag 26 augustus geen treinen tussen Weesp, Almere en Lelystad. Er worden bussen ingezet, maar wij adviseren u, wanneer mogelijk, gebruik te maken van omreisroutes. Plan uw reis in de reisplanner. Houdt u rekening met een langere reistijd.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de NS

###FOTO###