Hoe krijg je meer likes op TikTok

TikTok is een goede manier om jouw bedrijf bekender te maken. We hebben al eerder een blog gemaakt over het belang van het gebruiken van hashtags op TikTok. Dat is namelijk een van de manieren om meer likes te krijgen, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Hieronder geven we een paar extra opties om meer likes op TikTok te ontvangen.

Post regelmatig

Het algoritme van TikTok blijft altijd een beetje een mysterie en er is geen specifiek antwoord op. Maar veel bekende TikTokkers posten soms wel een paar keer per dag. Het is dus belangrijk om regelmatig te posten. Dat hoeft dan niet meerdere TikToks op één dag te zijn, maar zorg er wel voor dat je bijvoorbeeld elke maandag, woensdag en vrijdag iets plaatst.

Doe mee aan trends

Meedoen aan de trends is een groot deel van TikTok. Je hebt trending muziek, dansjes of challenges waar je aan mee kunt doen. TikTok daagt de gebruikers uit om hun creativiteit te laten zien en hun eigen draai te geven aan een trend. Doe dus mee aan de trends en gebruik trendy muziek, zodat je meer wordt gezien en kijkers de TikTok filmpjes interessanter vinden.

Like zelf video’s om likes te krijgen

Dit is een hele simpele “truc”, maar hij werkt wel altijd goed. Als je meer likes wilt hebben, like dan andermans video’s. Ten slotte willen anderen ook geliked worden en zullen ze jou belonen door je terug te liken. Als anderen jouw profiel interessant genoeg vinden, zullen ze je zelfs gaan volgen. Voor je het weet, heb je meer likes en misschien ook zelfs meer volgers erbij.