Even voorstellen: Lianne van den Brakel (MediaMere HQ)

MediaMere is een marketingcommunicatiebureau met daarachter ambitieuze creatievelingen. Regelmatig stellen wij een creatieveling aan u voor. Deze keer Lianne van den Brakel: “Wees jezelf en doe vooral wat je leuk vindt!”.

Lianne van den Brakel (19) heeft eerst stage gelopen bij het MediaMere HQ. Al gauw werd duidelijk dat Lianne onmisbaar is en mocht na haar stage bij MediaMere komen werken. Klanten zijn zeer lovend over haar en daar zijn wij trots op!

Wat is het leukste wat je vandaag/gisteren hebt gedaan?
"Werken bij MediaMere natuurlijk!"

Waar verbaas jij je wel eens over?
"Ik verbaas mij wel eens over het feit dat mensen zich soms moeten verdedigen voor keuzes die zij maken. En ik verbaas mij nog altijd over de lange levertijd van de H&M webshop."

Voor welke eigenschappen heb jij een allergie?
"Ik kan slecht tegen pessimisten en luidruchtige mensen, al zou ik dat niet zo snel laten merken."

Waar droomde jij als klein kind van?
"Als klein kind droomde ik van het attenderen van grote evenementen als een bekende actrice, inclusief rode loper en paparazzi. Ja, ik was er zo één."

Welke gebeurtenis in je (werkende) leven is belangrijk voor je geweest?
"Een van de belangrijkste gebeurtenissen is ook een van de meest recente; een stageplek waar de werkzaamheden niet aansloten bij mijn leerdoelen. Hierdoor leerde ik mijn grenzen stellen en voor mijzelf opkomen, en kwam ik terecht bij MediaMere als nieuw stagebedrijf!"

Welke eerste indruk maakte MediaMere op jou?
"Mijn eerste indruk van het bedrijf was dat het heel professioneel was. Alles ging gestroomlijnd en ik kreeg ontzettend snel een reactie op mijn e-mails. De communicatie ging vanaf het eerste contact al heel persoonlijk, en dat is mij altijd bijgebleven."

Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?
"Het is mij wel vaker dan eens overkomen dat ik belangrijke namen verkeerd  gespeld, of zelfs totaal verkeerd geschreven heb. Ook is er wel eens een laptop gesneuveld, maar daar praten we niet over."

Waar kan MediaMere jou voor wakker maken?
"Nieuwe kansen en uitdagingen, maar ook voor een broodje kroket op vrijdag."

Is er iets in je (werkende) leven wat je graag over zou willen doen?
"Nee, ik vind het wel prima zo! Ik hou van vernieuwing en kijk altijd naar de mogelijkheden die in de toekomst liggen. Wat is geweest is leuk, maar vooruit kijken is nog leuker."

Waarin zou jij je verder willen ontwikkelen?
"Ik zou mij graag verder willen ontwikkelen in webdesign en coderen, en ik wil ook nog graag veel leren op de gebieden administratie en netwerken."

###FOTO###