Even voorstellen: Donny Breek (MediaMere HQ)

MediaMere is een marketingcommunicatiebureau met daarachter ambitieuze creatievelingen. Regelmatig stellen wij een creatieveling aan u voor. Deze keer Donny Breek: “Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!”.

Mijn naam is Donny Breek en ik ben 17 jaar. Mijn hobby is honkbal, naast honkbal heb ik niet veel tijd voor een andere hobby. Ik zit op het Johan Cruyff College en doe de opleiding Medewerker Marketing & Communicatie. Voor deze opleiding heb ik mijn Havo afgerond. Ik heb er voor gekozen om Mbo te gaan doen, zodat ik mijn sport met mijn school kan combineren.

Ik verbaas wel eens over het feit dat je altijd nog kan leren. Zelfs als je denkt dat je alles weet, valt er altijd nog over iets te leren. Vroeger droomde ik als kind al om op het hoogste niveau honkbal te spelen, de MLB. De droom van toen is nog steeds een droom. Elke dag probeer ik er een stap dichterbij te komen. Ik ben twee keer naar Florida geweest samen met het Europese team en voor de PowerShowcase, deze twee momenten zijn wel erg bij mij gebleven.

De eerste indruk die MediaMere op mij heeft gemaakt, is dat zij snel waren. Ik heb ongeveer 5 sollicitatiebrieven verstuurd naar bedrijven en MediaMere was de enige die binnen een half uur reageerde. Naast dat ze snel zijn, is MediaMere ook erg flexibel.

Mijn grootste blunder ooit is dat ik een keer moest scheidsrechten, ik maakte een hele slechte beslissing die fataal was voor de wedstrijd.

Samen met het Nederlands team onder 16 en onder 18 ben ik drie keer Europees kampioen geworden. Het gevoel dat ik kreeg toen we Europees kampioen werden was geweldig, die momenten zou ik nog wel willen herbeleven.

Ik zou mij verder willen ontwikkelen op gebied van marketing. Marketing is tegenwoordig belangrijk in de maatschappij en op dat gebied zou ik mij graag verder willen ontwikkelen.