Een nieuw project: Kraamvisite.nl!

Bij MediaMere zitten we nooit stil. We zijn dol op innovaties en gaan graag aan de slag met nieuwe ideeën. Uit een van deze ideeën ontstond Kraamvisite.nl.

Op 24 augustus 2021 werd Martijn vader van zijn lieve zoontje Semm. Tijdens de kraamtijd merkte hij hoe vervelend het plannen van kraamvisite eigenlijk is. Hij vond dat dit anders moest en riep daarom Kraamvisite.nl in het leven.

Kraamvisite.nl maakt het eenvoudiger voor kersverse ouders om hun kraambezoeken te plannen. Zij vullen per dag hun beschikbaarheid in in onze plantool. Vervolgens sturen ze een gepersonaliseerde link door naar familie, vrienden en kennissen. Zij kunnen dan een van de opgegeven momenten kiezen en een kraambezoek plannen. Super handig en gemakkelijk! Kraamvisite.nl ontzorgt je volledig en zorgt voor rust, waardoor je extra kunt genieten van de kraamtijd.

Omdat Kraamvisite.nl zo fijn werkt, hebben we dit ook uitgebreid naar een andere plantool: Bezoekuurtje.nl.

Bezoekuurtje.nl richt zich op mensen die helaas ziek zijn. Met Bezoekuurtje.nl kun je gemakkelijk en snel een bezoekuurtje plannen, zodat iedereen een bezoekje kan brengen aan het zieke familielid.

Wij denken dat wij mensen echt kunnen ontzorgen met deze plantools en zijn ontzettend trots op het resultaat. Het gebruik van Kraamvisite.nl en Bezoekuurtje.nl kost eenmalig €35 en na betaling is de plantool 3 maanden bruikbaar. Via de onderstaande knoppen kun je je registreren.

Registreer hier voor Kraamvisite.nl

Registreer hier voor Bezoekuurtje.nl