Een nieuw product: MMTV

Bij MediaMere zitten we nooit stil. We zijn dol op innovaties en gaan graag aan de slag met nieuwe ideeën. Door deze mindset hebben wij een super tof nieuw product in het leven kunnen roepen: MMTV.

Met MMTV ontwikkelen wij narrowcasting systemen. Narrowcasting is hot in de marketingindustrie, maar we kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet wat het is. Daarom leggen we het je kort uit. Narrowcasting combineert technieken van het internet met moderne elektronica. Het doel van narrowcasting is om reclameboodschappen te lanceren naar specifieke doelgroepen. Communiceer via beeldschermen met wie, waar en wanneer je maar wilt. Het is de perfecte manier om doelgroepen bij jouw merk en/of bedrijf te betrekken.

Narrowcasting is het perfecte middel om grote groepen mensen te informeren en kan in bijna iedere branche ingezet worden. Verspreid bijvoorbeeld relevante informatie over lesroosters in het onderwijs, breng de laatste aanbiedingen onder de aandacht in de retailbranche of stream live voetbalwedstrijden in de horeca.

Dus ben jij ondernemer en heb je ergens op jouw kantoor nog een scherm hangen dat niet wordt gebruikt? Overweeg dan eens om gebruik te maken van het narrowcasting systeem van MMTV. Narrowcasting van MMTV is volledig af te stemmen op uw organisatie, merk of branche. Zo heb je volledige controle over wat er getoond wordt. Neem contact met ons op en we gaan brainstormen over de mogelijkheden!