Een op maat gemaakt boekingssysteem!

Het gebruik van een papieren agenda is verleden tijd. Inchecksysteem ontwikkelt voor u een handig, gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt boekingssysteem waarmee u uw reserveringen 24/7 kunt beheren. Bespaar tijd, moeite en geld. Wij passen het systeem volledig aan op uw wensen. Zo weten we zeker dat u tevreden bent over het systeem. 

Wij begrijpen dat u ook graag zelf de controle op de boekingen behoudt. Daarom kunt u telefonische reserveringen zelf invoeren en kunt u zelf altijd inloggen in ons systeem. Zo kunt u altijd even controleren of de gegevens goed ingevoerd zijn, kunt u zelf prijzen wijzigen en kunt u foto’s toevoegen. U bespaart tijd, maar behoudt tegelijkertijd ook zelf de controle.

Wanneer een klant een reservering maakt via het boekingssysteem worden de gegevens automatisch verwerkt in het boekingsproces. U heeft altijd inzicht in de reserveringen in het heden en verleden. Het boekingssysteem is handig, duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, zodat uw gasten zelf eenvoudig reserveringen kunnen maken. Neem contact met ons op en we gaan brainstormen over de mogelijkheden!