De toegangscontrole van Inchecksysteem!

Eindelijk mogen restaurants en winkels weer open en zijn er ook weer mogelijkheden om te werken op kantoor. Corona heeft ons leven compleet veranderd. Je moet een QR-code laten scannen als je naar binnen wil in een restaurant, je laat je testen op het moment dat je gaat afspreken met vrienden of familie en draag je een mondkapje in openbare binnenruimtes. Niets is meer zoals voordat corona opdook. Hopelijk kunnen wij er met iedereen voor zorgen dat corona snel minder wordt, zodat ons leven snel weer normaal word.

Doordat de toppers van Inchecksysteem net zoals iedereen weer graag uit eten willen gaan, een film willen kijken in de bioscoop, te gaan sporten in de sportschool of eindelijk weer een gezellige dag te hebben op kantoor, zijn zij aan het denken gegaan, met als resultaat de toegangscontrole!

De oplossing van Inchecksysteem was als volgt; een toegangscontrole met een QR-code. Met de toegangscontrole kan je exact zien hoeveel mensen er aanwezig zijn en wie er aanwezig zijn. Dit is heel handig, mocht er ooit een uitbraak ontstaan zijn van corona, kan je iedereen waarschuwen. Zo is de situatie weer snel onder controle en zijn er hopelijk geen grotere gevolgen. Voor de bezoeker of werknemer is het heel simpel, hij of zij hoeft alleen maar een geldige QR-code te laten scannen bij binnenkomst en precies hetzelfde doe je weer als je naar huis gaat. Zoals je ziet hoef je absoluut geen moeilijke handelingen uit te voeren. Het bedrijf of de organisatie die de toegangscontrole met QR-code wilt gebruiken, heeft enkel een device met camera nodig. Dit is misschien een investering, maar die verdien je dubbel en dwars weer terug.

Ben jij geïnteresseerd in de toegangscontrole van Inchecksysteem? Neem dan contact op met deze toppers!