De MediaMere Groep gaat verhuizen

Wij kunnen niet wachten: per 18 mei 2020 opent de MediaMere Groep op haar nieuwe locatie!
Ruim 6 jaar lang hebben wij gevestigd gezeten aan de Wisselweg in Almere, in het hart van Almere. Jarenlang hebben wij gehuurd en met de groei en ook uitbreiding van het bedrijf was het tijd voor een nieuwe stap: de aanschaf van een eigen bedrijfspand. Wij hebben uiteindelijk een mooi pand kunnen vinden op het industriegebied Gooisekant.

Ons eigen bedrijfspand aan de Transistorstraat 58B

De eerste verdieping bevat een ruime entree, vergaderruimte en opslagruimte. Op de tweede verdieping zullen wij ons kantoor gaan houden. Mede door de ligging; vanaf daar zijn we binnen enkele minuten op de snelweg, en ervaren wij minder drukte van het stadscentrum. Ook biedt de nieuwe locatie eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. Bij ons vorige kantoor kon wel voor de deur worden geparkeerd, maar soms waren er zoveel bezoekers en medewerkers van andere bedrijven, dat het vervolgens niet mogelijk was om dichtbij te parkeren. Hierdoor kunnen wij u nóg beter bedienen.

Bedrijventerrein Gooisekant

Het is een gemengd bedrijventerrein met een gedeelte waar voor 100% kantoren toegestaan is. Gooise Poort is een hoogwaardig bedrijvenpark. Ondernemers kunnen deelnemen aan ondernemersvereniging Gooisekant en de VBA Ondernemerskring Gooisekant.

Bedrijfsterrein Gooisekant, zichtbaar vanaf de A6, is één van de meest representatieve zakelijke gebieden van Almere. Beeldbepalend daarbij is het, parallel aan de snelweg, grote groene golvende kantorencomplex.

Komt u snel langs op onze nieuwe locatie?

Vanaf maandag 18 mei zit MediaMere samen met haar dochterondernemingen: TechMere en Inchecksysteem gevestigd op het nieuwe adres. Komt u snel langs voor een kennismaking? Een warme drank en natuurlijk ook koekjes staat voor u klaar.