De droom van ieder bedrijf en de overstap op een nieuw CRM-systeem

Allereerst willen wij onze klanten ontzettend bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening. Wij vinden het geweldig om producten en diensten aan onze klanten te mogen leveren. Ondertussen wordt MediaMere ook steeds bekender. Steeds meer klanten sluiten zich aan en daar worden wij enorm enthousiast van.

Wellicht zijn het onze klanten al opgevallen aan de facturen of offertes, maar wij zijn overgestapt op een nieuw CRM-systeem. Vanaf heden maken wij gebruik van Whiteworks. Met dit CRM-systeem wordt het mogelijk om veel meer inzicht te krijgen in onze klanten. Wij kunnen de klanten nu sneller adviseren op het gebied van multimedia, entertainment, ICT en internet. Het vormt dan ook een belangrijke stap richting de toekomst.

Klanten zijn al van ons gewend om facturen en offertes via de e-mail te ontvangen. Waarom doet MediaMere dit eigenlijk? Wij stimuleren het klimaatneutraal ondernemen. Op kantoor streven wij dan ook naar een papierloos kantoor en als wij dan papier gebruiken, dan alleen met het FSC keurmerk.

Mocht u vragen hebben over de overstap op het CRM-systeem of iets anders. U mag altijd contact met ons opnemen.